| ||||||
|
||||||
|
|
|
| 08-09-2006 11:48 AM | ||
| ||
|
HUUMOR http://www.joecar...s/superfly |
| 08-09-2006 08:35 PM | ||
| ||
|
Arnold, Lennart ja Mailis Reps seisavad Kaali järve ääres. "Ja siia see meteoriit kukkuski," ütleb Lennart. "Jah, kujuta ette," vastab Arnold, "ja otse järve!" "Vedas, et koolimaja terveks jäi!" kiidab Mailis. :lol:
|
| 12-09-2006 09:09 AM | ||
| ||
|
Süvavaesus... -Sa tead 100 retsepri leivast ja sibulast. -Sul on iga 10 aasta tagant riietus mõni hooaeg moes. -Su naine vingub su kallal, kuna naabrimees korjab rohkem pudeleid kui sina. -Su kodus on prussakad nälga surnud. -Sa mitte ei sõida puhkusele vaid jalutad. Kuna sul nälg nii suur on, siis kaugele sa ju jalutada ei jaksa. Sinu puhkus leiab aset pargipingil. -Sa oled õpetaja või ülikooli õppejõud
|
| 12-09-2006 01:27 PM | ||
| ||
| neli esimest väidet on vist minust aga kaks viimast ei jõudnud kohale. |
| 14-09-2006 09:03 AM | ||
| ||
|
4x4.ee offroadi foorumist Defineerin kitsa puu. Kitsas puu kasvab ühes suunas(tavaliselt sõidusuunas) nii ,et teda on võimatu tähele panna .Kui sa jõuad talle nii lähedale,et ei jõua enam reageerida,siis pöörab kitsas puu oma laiema osa sinu poole.Tavaliselt asub see puu siis masina esilaternaga ühel joonel,halvemal juhul on see joon auto keskosal.Järgneb kontakt kitsa puu laia osaga,mille tagajärjed sõltuvad masina liikumiskiirusest,massist ja piloodi osavusest .Peale ohvri lahkumist pöördub puu algasendisse järgmist ootama.Pole välistatud,et see oled sa ise.Kitsaks puuks võib salapärasel kombel muutuda iga normaalne puu ja kui kitsas puu on väsinud rumalatest offroaderitest,siis muutub ta mingiks ajaks normaalseks. Kitsad puud võivad koopereeruda 2 või enamarvuliseks grupiks,mis on esiti karm variant.
|
| 16-09-2006 02:02 PM | Edited by Tiido 16-09-2006 02:08 PM | ||
| ||
| Natuke leidlikust ja elektriaknad autol on yhed praktilised asjad :tup: |
| 18-09-2006 11:53 PM | Edited by Maxx 18-09-2006 11:55 PM | ||
| ||
|
mis selle tahvliga juhtus Krt temaga. Tiidole head nimepäeva:beer |
| 19-09-2006 02:09 PM | ||
| ||
| irw@Maxx |
| 19-09-2006 03:17 PM | Edited by Tiido 19-09-2006 03:18 PM | ||
| ||
|
VISTA Warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for ../forum/attachments/windowsvistaay3_1.jpg in /home/aliqee/public_html/fafa/infusions/fusionboard4/includes/views/vb.php on line 209 |
| 21-09-2006 05:12 PM | Edited by Petc 21-09-2006 05:18 PM | ||
| ||
|
Andekas:clap: huvitav mis on pandud selle corveti värviks auto tehnilisse passi ![]() |
| 29-09-2006 03:01 PM | ||
| ||
|
Rüütel sõidab lennukiga ja näeb, et pilve peal istub jumal. Jumal näitab Rüütlile rusikat, Rüütel näitab vastu, jumal näitab kahte rusikat, mille peale taob Rüütel rusikaga vastu pead. Rüütel läheb koju ja räägib: "Nägin jumalat, ta näitas mulle rusikat, ma näitasin vastu, ta näitas kahte rusikat ja mina ütlesin, et ta on loll." Läheb jumal koju ja räägib: "Nägin Eesti presidenti ja ütlesin, et hoia oma riiki, ta ütles et hoiab, ma ütlesin, et hoia kahe käega, aga tema ütles, et ta on selleks liiga loll." Laar ja Reiljan vaidlevad Rüütli sobivuse üle presidendiks. Laar: "Miks te jälle seda vanameest sinna Kadriorgu topite? Rahvas soovib ju kedagi kes oleks uus ja värske." Reiljan: "Aga milles probleem? Rüütli jaoks olekski tema teine ametiaeg uus ja värske kogemus, kuna oma esimesest ametiajast ei mäleta ta niikuinii mudagi." Poisike mängib metsas, mööda jalutab Savisaar. Tunneb huvi, mis poisike teeb seal. Poisike siis seletab:" Näed, need väikesed, jänesepabulad, need on Res Publika. Need suuremad, kitsepabulad, need on Reformierakond. Aga need, põdrapabulad, need on Rahvaliit". "Aga kus siis keskerakond on?" tunneb Savisaar huvi. Poisike vaatab nõutu näoga ringi ja ütleb siis kahetsevalt:" Nii suurt s*tta meie metsas ei olegi.." Demokraatlikes riikides on kasutusel laias laastus neli presidendivalimiste süsteemi: a) Otsene: presidendi valib rahvas (näide: Prantsusmaa). Kaudne: presidendi valivad valijamehed (USA). c) Parlamentaarne: presidendi valib parlament (Läti). d) Ja neljas süsteem: presidendi valib Edgar Savisaar (Eesti).
|
| 29-09-2006 07:23 PM | ||
| ||
Vist hakkan nüüd pihta saama. Mulle ei ole kunagi nii palju PM-e korraga tulnud.Seega...kaldun arvama, et sisutihe kiri, mille enda arvates saatsin lihtsalt tähelepanu köitmiseks Tiidole, läks kõigile. Sry ja palun ärge enam selgitusi küsige .Vabandades Tomcat |
| 29-09-2006 08:24 PM | ||
| ||
![]() ma juba ka jõudsin küsida Luban siis mitte vastata![]() |
| 03-10-2006 01:38 PM | ||
| ||
Kas meesterahvas mõtlebki nii? ![]() Kui ma olin 14 lootsin ma, et ühel päeval on mul oma tüdruk 16- selt mul oligi oma tüdruk, aga polnud kirge. Niisiis otsustasin, et vajan kirglikku tüdrukut. Ülikoolis ma kohtasin kirgliku tüdrukuga, kuid ta oli liiga emotsionaalne, nuttis kogu aeg ja ähvardas enesetapuga. Niisiis otsustasin, et vajan rahumeelset tüdrukut. 25- selt leisin väga rahumeelse tüdruku, kuid ta oli igav. Ta oli täiesti ettearvatav ega erutunud millestki. Elu läks igavaks ning nüriks ja ma otsustasin, et vajan elurõõmsat tüdrukut. 28- selt ma leidsin elurõõmsa tüdruku, aga ei suutnud temaga sammu pidada. Ta tegi mind sama tihti õnnetuks kui õnnelikuks ja oli ilma igasuguste eesmärkideta. Niisiis otsustasin, et vajan tüdrukut ambitsioonidega. 30-selt ma leidsin aruka ja ambitsioonika tüdruku, kes oli kahe jalaga maa peal ja abiellusin temaga. Paraku oli ta nii ambitsioonikas, et lahutas minust ja võttis kõik mu vara. Nüüd olen 32 ja otsin tüdrukut tõeliselt suurte tissidega
|
| 03-10-2006 06:07 PM | ||
| ||
|
Mitte päris, 32`selt langeb huvi juba tunduvalt madalamale, ehk sellest, et selg vajub kühmu ja ei jõua enam pilku kõrgemale tõsta.(no teatud raskus kisub ju ka juba selles eas tugevalt ettepoole).Muus osas enamvähem. Vahest siis lisada et enne 14 on tõsine huvi nende <tõelisel suurte tisside> vastu. Küllap tuleneb see veel suht värsketest mälestustest. Huvitav oleks küll teada, mida ja kuidas mõtleb see õrnem pool? |
| 06-10-2006 03:05 PM | ||
| ||
@kalev- õrnem pool mõtleb tubade koristamisest Mõned tarkade inimeste tarkuseterad: * mina olen alkoholist rohkem kasu saanud kui alkohol minust (w. churchill) * juust - piima sammuke surematuse poole (c. fadiman) * kokaiin - jumala viis öelda, et sa teenid liiga palju (r. williams) *delikatessid - pood, kus müüakse loomade halvemaid osi kallimalt kui nende paremaid osi (m. barfield) *pidulikul õhtusöögil peab sööma mõistlikult, kuid mitte liiga palju, ja rääkima palju, kuid mitte liiga mõistlikult (w. s. maugham) * klassikaline muusika - millest me ikka loodame, et tekib mingi meloodia (k. hubbard) * klassika on kirjandus, mida igaüks tahab olla lugenud, aga keegi ei taha lugeda (m. twain) * d˛äss - muusika, mille deemonid imbetsillide piinamiseks välja mõtlesid (h. van dyke) * moodne muusika - kolm peeretust ja vaarikas orkestreeritud kujul (j. barbirolli) * ooper - kui tegelane saab noa selga ja veritsemise asemel laulma hakkab (ed gardner) * mulle meeldib töö, see kütkestab mind. võin tundide kaupa istuda ja seda vaadata (j. k. jerome) * abikaasa - naine, kes üritab vanast rehast muruniidukit teha (j. benny) * kui ma olin neljateistkümnene, siis pidasin ma oma isa üsna suureks võhikuks, kes ei saa aru õigupoolest millestki. kui sain kakskümmend üks, imestasin, kui suure arengu oli isa seitsme aasta jooksul läbi teinud (m. twain) * vandumine - kompromiss jalgalaskmise ja kaklemise vahel (f. p. dunne) * tuli välja, et raha on nagu seks - kui seda pole, ei suuda sa millegi muu peale mõelda ja kui on, siis mõtled kogu aeg muude asjade peale (j. baldwin) * üksildus - rikaste luksus (a. camus) * ühe inimese lagi on teise põrand (tundmatu)
|
| 06-10-2006 03:48 PM | ||
| ||
|
Egel kirjutas: õrnem pool mõtleb tubade koristamisest jeee rait :clap: |
| 06-10-2006 05:48 PM | ||
| ||
|
[quote]Egel kirjutas: @kalev- õrnem pool mõtleb tubade koristamisest Mulle küll on jäänud mulje, et õrnem pool mõtleb rohkem kuidas panna teinepool tube koristama ja veel nii, et tollel jääks mulje, see just oligi minu eesmärk ja elu mõte. Peab tunnistama, sageli te saate mingil arusaamatul kombel sellega ka hakkama. |
| 07-10-2006 08:12 PM | ||
| ||
No me mõtleme ikka asjadele siis, kui neid vaja teha on. Seega kes ütles, et naised koristavad Üldistamine on paha jah, seega ärme... lõpetaVanat nalja ka juurde: POISS-SÕBER: meessoost isik, kellel on midagi, mis takistab meid temaga voodisse minemast TÜDRUK-SÕBER: naissoost isik, kelllel on midagi, mis tekitab tohutu soovi temaga voodisse minna INFLATSIOON: elu, kus hinnad on pärit järgmisest, palk aga eelmisest aastast PEAVALU: naise enimkasutatud kaitsevahend soovimatu raseduse eest 90ndatel KERGEMEELNE: öeldakse naisele, kellel on mehe seksuaalne moraal ARMASTUS: sõna, milles on kolm vokaali, viis kaashäälikut ja kaks idiooti MONOGAAMIA: allasurutud polügaamia NÜMFOMAAN: väljend, mida mees kasutab naise kohta, kes tahab rohkem seksida kui ta ise PESSIMIST: kogemustega optimist TANTSIMINE: horisontaalse iha vertikaalne frustratsioon MEESKONNATÖÖ: võimalus oma süü teiste kaela ajada
|
| 17-10-2006 12:07 PM | Edited by Spooky 02-11-2006 12:18 PM | ||
| ||
| http://video.goog...q=top_gear |

Kaudne: presidendi valivad valijamehed (USA). 
Luban siis mitte vastata